SON DAKİKA
hava

Zelenskiy meydan okudu: Karadeniz’in dibini görecekler! 16 bin gönüllü savaşçı…

Son Güncelleme :

03 Mart 2022 - 15:54

/ 7.663 kez okundu.
Zelenskiy meydan okudu: Karadeniz’in dibini görecekler! 16 bin gönüllü savaşçı…

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy’den son dakika açıklaması geldi. 16 bin gönüllü savaşçının Ukrayna’ya geldiğini belirten Zelenskiy, Rusya’ya yönelik ise “Karadeniz’in dibini görecekler” dedi.

Rusya’nın Ukrayna’daki operasyonu sekizinci günde devam ederken, Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’den son dakika açıklamaları geldi. Rusya’ya adeta rest çeken Zelenskiy, “Taktik değiştirmek zorunda kalıyorlar. Bizim topraklarımızda ciddi bir şey yapamadıklarını kabul etmeleri lazım. Karadeniz’in dibini görecekler.” dedi. Zelenskiy ayrıca, 16 bin gönüllünün Ukrayna saflarında savaşmak için geleceğini de ekledi.

Onlar taktiklerini değiştirmek zorunda kalıyor. Onlar bizim topraklarımızda ciddi bir şey yapamadıklarını kabul etmesi lazım. Ruslar Odessa’yı yok etmek istiyor.Siz bizim şehirlerimizi, insanlarımızı yok etmek için geliyorsunuz. Elektriği de alıyorsunuz, susuz da bırakıyorsunuz, ilaçlarımızı da alıyorsunuz. Kendi ülkenizde bize karşı propaganda yapıyorsunuz. Bugün biz herkese yardım etmeye çalışıyoruz. Biz her evi, her şehri yenileyeceğiz.

Ukrayna yurt dışından silahları almaya devam ediyor ve destek büyüyor. Biz çok zor bir dönemden geçiyoruz.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.