SON DAKİKA
hava

Yılbaşında yasak var mı?

Son Güncelleme :

15 Aralık 2020 - 10:54

/ 347.672 kez okundu.
Yılbaşında yasak var mı?

Haber:Özlem Aslantürk

Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yılbaşında alınacak tedbirleri de konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yılbaşı kısıtlamalarına ilişkin, ‘Sokağa çıkma sınırlaması 31 Aralık Perşembe saat 21:00’den 4 Ocak saat 5:00’e kadar kesintisiz uygulanacaktır.” ifadelerini kullandı.

Aynı zamanda Covid-19’la mücadelede Türkiye olarak iyiye gittiğimizi belirten Recep Tayyip Erdoğan, ”Avrupa ülkeleri başta olmak üzere dünyanın çoğunun bizden daha kötü durumda olması Türkiye’nin salgınla mücadelede geride değil tam tersine ilerde olduğunun işaretidir. İnşallah bu mücadelemizi de başarıyla neticelendirecek, aydınlık geleceğimize doğru yürümeyi sürdüreceğiz.” açıklamasında bulundu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.