SON DAKİKA
hava

Vizontele film sahnesi gerçek oldu

Son Güncelleme :

23 Ocak 2021 - 19:07

/ 12.673 kez okundu.
Vizontele film sahnesi gerçek oldu

Şanlıurfa Eyyübiye ilçesinde ilginç bir hırsızlık olayı gerçekleşti. Yılmaz Erdoğan’ın çevirdiği Vizontele filmindeki akü hırsızlığı sahnesinin bir benzeri Şanlıurfa’da yaşandı.

 

Eyyübiye ilçesinde bir vatandaşa ait aracın aküsü hırsızların hedefi oldu. Araca ait aküyü çalan hırsız veya hırsızlar, Yılmaz Erdoğan’ın çevirdiği vizontele filmindeki akü hırsızlığı sahnesinin adeta tekrarladı. Şafak Sezer’in rol aldığı filmdeki replikte ‘Baba Akü Yok’ kelimesi adeta canlı olarak yaşandı.

Araç sahibi vatandaş duruma isyan ederken, hırsızların aynı olayı ikinci kez yaptıkları ortaya çıktı. İki araçta oto teybinin yanı sıra akü ve çok sayıda malzemeyi çalan hırsızlara isyan eden araç sahibi; “Akü hırsızlığını ilk defa gördüm ve güleyim mi yoksa ağlayayım mı diye kendi kendime söylenmeye başladım.

Zaten aracım düşük model ne istediniz de aracımdan bana ait olan malzemeleri çaldınız demekten kendimi alıkoyamıyorum. Hırsızlığın azı çoğu olmaz. Hırsızlık adi bir suçtur ve Allah katında da yeri yoktur. Akümü çalan hırsızlara sesleniyorum. Yarı yolda kaldım lütfen akümü bana geri verin” şeklinde konuştu.

Olayın emniyete intikal etmesiyle birlikte Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık masası tarafından olayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

HABER FOTO:NABİ MORÇİÇEK

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.