SON DAKİKA
hava

Virüs yayılma merkezi PTT önü

Son Güncelleme :

18 Kasım 2020 - 14:27

/ 142.935 kez okundu.
Virüs yayılma merkezi PTT önü

Koronavirüs vakalarındaki artış her geçen gün katlanarak devam ediyor. Vatandaşlara sosyal mesafe kuralları defalarca anlatılmasına rağmen sağlığını riske atan birçok vatandaş, PTT önünde yoğunluk oluşturmaya devam ediyor.
Sağlık bakanlığı korona virüs yayılma hızının artarak devam ettiğini ve vaka sayısının geçtiğimiz aylara oranla 3 katına kadar çıktığını açıkladı. Sağlık bakanlığı Koronavirüs’ün öldürücü etkilerini defalarca sıralamasına rağmen birçok vatandaş, hayatlarını adeta riske atarak PTT şubeleri önlerinde yoğunluk oluşturmaya devam ediyor.


Sosyal mesafe ve maske kurallarının hiçe sayılmasıyla yayılım hızı artan koronavirüs’ özellikle toplu halde insanların yoğunluk oluşturdukları alanlarda daha çok etkisini arttırmasına rağmen PTT şubeleri önündeki kalabalıkların risk oluşturduğunu belirten uzmanlar, vatandaşların sosyal mesafe ve maskelere özen göstermeleri gerektiğini belirttiler.
Sosyal mesafe kurallarının hiçe sayıldığı PTT şubelerinin önlerindeki kalabalıkları görüntüleyerek Whatsapp hattımıza gönderen vatandaşlar, yetkili kurumların bir an önce harekete geçerek gerekli önlemleri almaları gerektiğinin altını çizdiler.
Sağlık müdürlüğü v zabıta ekiplerinin bölgelerde gereken tedbirleri almasını isteyen duyarlı vatandaşlar, zorluk çıkartan ve sosyal mesafe kurallarını hiçe sayıp maskelerini takmayan vatandaşlara ise cezai yaptırımların bir an önce uygulanması gerektiğini belirttiler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.