SON DAKİKA
hava

Urfalı Gazeteci Ankara’da Ölümden Döndü

Son Güncelleme :

14 Mart 2021 - 0:40

/ 19.759 kez okundu.
Urfalı Gazeteci Ankara’da Ölümden Döndü

Ankara Çankaya’da otel işletmecisi kardeşler arasında silahlı kavga çıktı. üç kişinin yaralandığı olayda otel önünde aracında bulunan Urfalı Gazeteci Abdulkadir Kan’ın otomobiline çok sayıda mermi isabet etti. Urfalı gazeteci ciddi ölüm tehlikesi atlattı.

Olay, gece saatlerinde Ankara Çankaya Kızılay’da bulunan otelde yaşandı.

Caddede karşılaşan otel işletmecisi kardeşler arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. O anda bir kişi belindeki tabancayı çıkarıp kavga ettiği kişilere ateş açtı. Tabancadan çıkan kurşunlar bu sırada otel önünde aracında oturmakta olan Urfadabugun.com fahri muhabiri Urfalı Gazeteci Abdülkadir Kan’ın otomobiline isabet etti. 3 kişi yaralandı. Birinin durumu ağır. Kavganın bazı tarafları kayıplara karıştı.

Bu sırada aracına 6  mermi isabet eden Gazeteci Abdülkadir Kan ve çevre esnafı durumu polise bildirdi. Olay yerinde incelemelerde bulunup delil toplayan polis ekipleri 1 kişiyi gözaltına alırken kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Yaralıların tedavisi Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesi’nde devam ediyor.

Soruşturma sürüyor.

Urfadabugun.com ailesi olarak meslektaşımıza büyük geçmiş olsun dileklerinde bulunuyoruz.

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.