SON DAKİKA
hava

“Türkiye, siyasi oyunlara malzeme yapılacak bir ülke asla değildir”

Son Güncelleme :

15 Ağustos 2020 - 21:23

/ 350.004 kez okundu.
“Türkiye, siyasi oyunlara malzeme yapılacak bir ülke asla değildir”

İletişim Başkanı Altun, “ABD Başkan Adayı Biden’ın Aralık ayında kullandığı, nitekim bugünlerde medyaya yansıyan ifadeleri Türkiye üzerinde oynanan oyunların ve müdahaleci yaklaşımların adeta bir yansımasıdır” açıklamasını yaptı.
İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Joe Biden’ın aralık ayında kullandığı, bugünlerde medyaya yansıyan ifadelerinin, Türkiye üzerinde oynanan oyunların ve müdahaleci yaklaşımların adeta bir yansıması olduğunu belirtti.

“Türkiye, siyasi oyunlara malzeme yapılacak bir ülke asla değildir”

Bu ifadelerin demokrasiyle ve Türkiye-ABD ikili ilişkilerinin doğasıyla örtüşmediğini vurgulayan Altun, “NATO müttefikimiz olan ABD’nin bir başkan adayının diplomaside de yeri olmayan bu yakışıksız ifadelerinin mevcut yönetimce de kabul edilemez görüldüğüne inanıyoruz. Türkiye, siyasi oyunlara malzeme yapılacak bir ülke asla değildir” değerlendirmesinde bulundu.
KAYNAK:TRT HABER

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.