SON DAKİKA
hava

TÜRK ANNELER DERNEĞİ GENÇLER TARAFINDAN 2022 YILININ EN BAŞARILI SİVİL TOPLUM KURULUŞU SEÇİLDİ.

Son Güncelleme :

03 Kasım 2023 - 2:04

/ 785.504 kez okundu.
TÜRK ANNELER DERNEĞİ GENÇLER TARAFINDAN 2022 YILININ EN BAŞARILI SİVİL TOPLUM KURULUŞU SEÇİLDİ.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu (GESKON) Genel Merkezi tarafından 2022 yılında Türkiye ve KKTC Üniversitelerinde on-line sistemle yapılan araştırma ve anketler sonucunda, Türk Anneler Derneği en çok oyu alarak, gençler tarafından Türkiye’de 2022 yılının en başarılı sivil toplum kuruluşu seçildi.

Gençlik ve Spor Konfederasyonu (GESKON) Genel Sekreteri Murat Uygur, yapmış olduğu yazılı açıklamasında, genel başkanlığını Handan Çakıroğlu’nun yaptığı, genel merkezi Ankara’da bulunan, 81 ilde şubeleri olan ve kamu yararına faaliyet gösteren Türk Anneler Derneği, gençler tarafından yılın en başarılı, toplumsal meselelere ve sorunlara duyarlı sivil toplum kuruluşu seçilmiştir. Bu nedenle Türk Anneler Derneği Yönetim Kurulunu kutluyor ve başarılar diliyoruz dedi.

Gençlik ve Spor Konfederasyonu (GESKON) Genel Sekreteri Murat Uygur, açıklamasının devamında, Türk Anneler Derneğinin Türkiye’de gençler tarafından yılın en başarılı, toplumsal meselelere ve sorunlara duyarlı sivil toplum kuruluşu seçilmesinde özellikle, gençlik, sportif ve eğitim faaliyetlerine destek ve katkılar sağlaması ve çok sayıda ihtiyaç sahibi öğrenciye eğitim bursları vermesinin etkili olduğunu dile getirdi.

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.