SON DAKİKA
hava

TEM otoyolu kazalar nedeniyle ulaşıma kapandı! 32 araç çarpıştı, 6 yaralı

Son Güncelleme :

18 Mart 2022 - 17:23

/ 5.813 kez okundu.
TEM otoyolu kazalar nedeniyle ulaşıma kapandı! 32 araç çarpıştı, 6 yaralı

Kar yağışı etkisini artırmaya devam ediyor. Son dakika bilgisine göre Bolu Dağı TEM otoyolundaki kazalar nedeniyle hem İstanbul hem de Ankara yönü ulaşıma kapandı. Meydana gelen zincirleme trafik kazalarında 32 araç çarpışırken, 6 kişi yaralandı. Yol bir süre ulaşıma kapanırken, uzun araç kuyrukları oluştu.

Kaza, saat 15.15 sıralarında, Bolu Dağı’nın TEM Otoyolu Kaynaşlı Darıyeri mevkisinde meydana geldi. Yoğun kar yağışı sırasında araçların kayması sonucu İstanbul ve Ankara istikametlerinde zincirleme trafik kazaları meydana geldi. Ankara istikametinde 5 TIR, 2 otomobil, İstanbul istikametinde ise 14 TIR, 8 otomobil, 1 otobüs ve 2 minibüs çarpıştı. Olay yerine çok sayıda trafik ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri yaralanan 6 kişiye ilk müdahalede bulundu.

Screenshot_14

Screenshot_15

Screenshot_20

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.