DOLAR 32,5382 % 0.31
EURO 34,5672 % 0.15
GRAM ALTIN 2.488,91 % 0,23
ÇEYREK A. 4.069,36 % 0,23
BITCOIN 2.069.280 -1.041
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°

SURUÇ’TAN İLK DEFA MİLLI TAKIMA…

Son Güncelleme :

19 Mart 2021 - 22:25

/ 111 kez okundu.
SURUÇ’TAN İLK DEFA MİLLI TAKIMA…

 

2019 yılında Trabzon’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye finallerinde Şanlıurfa’yı Temsil ederek karşılaştığı Kahramanmaraş HSK’yi 4-2 yenerek Türkiye şampiyonu olan Suruç Gençlik Spor Salon Hokey takımında yer alan 5 sporcu Milli Takıma çağrıldı.

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Kenan Aktaş’ın destek verdiği Şampiyon takımın Klüp Başkanı antrenör ,sporcuları ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Han Özdemir Aktaş’ı makamında ziyâret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Sporcuların sadece Suruç ilçesini değil bölgeyi temsil ettiğini belirten Aktaş ” Sporcularımız Şampiyonluğun rehavetine kapılmadılar ve daha çok çalışarak ilçemizI Milli Takımda temsil etmeye yolunda önemli bir başarıya imza attılar sporcularımızi yönetim ve teknik heyeti tebrik ediyorum”dedi.

İnanmanın başarmanın yarısı olduğuna dikkat çeken Aktaş ” Ilcemizde spora ve sporcuya desteğimiz sürecek” dedi.Göreve geldiklerinde ilçede sportif faaliyetlerin yapılabilmesi için spor sahalarının ve alanlarının yetersiz olduğunu tespit ettiklerini belirten Aktaş “Kısa surede kullanılmaz durumdaki spor salonumuzu tüm salon sporlarina hizmet vermesi amacıyla baştan aşağı yeniledik hayırlı uğurlu olsun ” dedi.

Suruç’u Milli Takım kodrosunda da temsil edecekleri için büyük gurur duyduklarını belirten Klüp Başkanı Mustafa Yüksel ise ” Sayın Kaymakamımıza bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz. Bugünden itibaren Milli Taķım U19 Erkekler Aday Kadro 1.Hazırlık Kampına takımımızdan 5 sporcumuz davet edildi, Suruç’ta ilk defa klübümüzün sporcuları Milli takımımıza katılma basarısı gösterdiler emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz “dedi.

Milli Taķım U19 Erkekler Aday Kadro 1.Hazırlık Kampına davet edilen 4 sporcunun isimleri şöyle:

👉👉👉ALİ DOĞAN
👉👉👉BURHAN POLAT
👉👉👉NASIR KOŞTI
👉👉👉SERKAN UÇAR
👉👉👉AHMET ÇELİKTEN

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.