SON DAKİKA
hava

Suruç’ta Kritik Enerji Toplantısı.

Son Güncelleme :

05 Ağustos 2021 - 10:49

/ 736 kez okundu.
Suruç’ta Kritik Enerji Toplantısı.

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V.Kenan Aktaş ilçede meydana gelen enerji kesintileri nedeniyle muhtarlarla bir araya geldi.

 

Kaymakamlık makamında 12 mahallenin muhtarlarını kabul eden  Aktaş ilçede meydana gelen enerji kesintilerini en asgari seviyeye ulaştırmak  Suruç Dicle Elektrik Anonim Şirketinin çalışmalarına aralıksız devam ettiğini söyledi.

 

Muhtarların enerji ile ilgili talep ve sıkıntılarını dinleyen Aktaş ”  Son zamanlarda hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle elektrik talebinde büyük artış görüldüğü belirtti enerji konusunu takipteyiz” dedi.

 

Suruç Dicle Elektrik Müdürü Murat Yılboğa  ise yaptığı açıklamada” İlçemizde tüm ekiplerimizle enerji kesintileri olan bölgelere anında müdahale ediyoruz “dedi.

 

12 mahallenin muhtarları ise kendilerini kabul taleplerini dinleyen Kaymakam ve Belediye Başkan V.Kenan Aktaş’a teşekkür ettiler.

 

Öte yandan toplantıya katılan Ak Parti Suruç İlçe Başkan Mustafa Doğan  ise Kaymakam ve Belediye Başkan V.Kenan Aktaş’a muhtarlar adına teşekkür etti.

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.