SON DAKİKA
hava

Şanlıurfa’nın İlk Çok Amaçlı Kuaför Salonu Hizmete Açıldı

Son Güncelleme :

13 Aralık 2021 - 9:42

/ 8.542 kez okundu.
Şanlıurfa’nın İlk Çok Amaçlı Kuaför Salonu Hizmete Açıldı

 

Şanlıurfa’da kuaförler içinde önemli bir yeri olan Number1 konsept değişikliği yaparak çok amaçlı salonu ile hizmet vermeye başladı.

Şanlıurfa’da kuaförlük mesleği gelişimini sürdürmeye devam ediyor. Teknolojideki gelişmeleri mesleğe yansıtan ustalar müşterilerine yeni olanaklar tanıyor.

 

Meslekte 15  yıllık tecrübeye sahip olan Mustafa fırat  Şanlıurfa’da vermiş olduğu hizmeti şimdi çok amaçlı salonu ile müşterilerinin memnuniyetine sunuyor. Sarayönü PTT karşısında yeni yerinde faaliyete geçen Number1 Bay-Bayan Kuaför ve Lazer Epilasyon Salonu müşterilerin şimdiden ilgisini çekmeye başladı.

 

Mustafa Fırat, müşteri memnuniyetine çok önem verdiklerini belirterek, müşterilerinin sadece kendileri değil, eş ve çocukları ile birlikte gelebilecekleri bir mekan oluşturduklarını söyledi. Yeni açılan çok amaçlı kuaför salonunda geniş bir mekan olmasının yanında ofis aynı zamanda eşlerle birlikte, çocuk ve aile bekleme köşesi, makyaj odası ve damat odası bulunuyor.

 

Mustafa Fırat açıklamasında, “bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimizdir. Çok amaçlı kuaför salonumuzda kuaföre gelen müşterimiz artık eşi ve çocuğuyla birlikte gelerek çocuğu oyunla vakit geçirirken müşterimiz de  ofisimizde eşi çayını kahvesini içerken aynı anda kendisi de tıraşını olabilecek” dedi.

 

Mustafa Fırat,  “Bekleme salonumuzda sıranız gelene kadar sıkılmadan gazete, dergi, kitap okuyabilir ya da TV izleyip çayınızı kahvenizi içebilirsiniz” dedi.

 

Açılışa katılan misafirlerden tam not alan Number1 Bay-Bayan Kuaförü ve Lazer Epilasyon Salonu  Sarayönü PTT Şubesi karşısında müşterilerini bekliyor.

 

Haber: İbirahim Uyğur-Nabi Morçiçek-Gaffar Kaymaz

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.