SON DAKİKA
hava

SANKON’DAN URUGUAY DOĞU CUMHURİYETİ ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİNE ZİYARET

Son Güncelleme :

02 Haziran 2023 - 12:46

/ 187.652 kez okundu.
SANKON’DAN URUGUAY DOĞU CUMHURİYETİ ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİNE ZİYARET

Sanayi Ve Ticaret Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, Uruguay Doğu Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliğini ziyaret etti.

Uruguay Doğu Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Hugo Cayrús tarafından kabul edilen SANKON Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, Uruguay Doğu Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği ziyaretinde yapmış olduğu konuşmasında, Türkiye Cumhuriyeti ile Uruguay Doğu Cumhuriyeti arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilere değinerek, Türkiye ile Uruguay arasındaki ilişkileri güçlendirmek amacıyla, kuruluş olarak girişimlerde bulunmaya ve Uruguay Doğu Cumuriyeti Ankara Büyükelçiliği ile işbirliği içerisinde çalışmalar yapmaya hazırız dedi.

Uruguay Doğu Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Hugo Cayrús ise yapmış olduğu konuşmasında, iki ülke arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilere değinerek, Türk şirketlerini ülkesinde yatırım yapmaya davet etti. Büyükelçi Hugo Cayrús, Türkiye ile Uruguay arasındaki ilişkilerin iyi derecede olduğunu ve her geçen gün daha da ileri seviyelere çıkacağına olan inancımız tamdır dedi.

Büyükelçi Hugo Cayrús, iki ülke arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerimizi güçlendirmek amacıyla, SANKON kuruluşu ile işbirliği yapmaya hazırız dedi.

Buyükelçi Hugo Cayrus, Uruguay Doğu Cumhuriyeti’nin yatırım olanakları hakkında SANKON heyetine bilgiler vererek, en kısa zamanda SANKON üyesi şirketleri Uruguay Doğu Cumhuriyeti’ne davet etti .

Uruguay Doğu Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliğinde gerçekleşen görüşmede SANKON Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu’nun yardımcıları da hazır bulundular.

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.