SON DAKİKA
hava

SANKON’DAN MEHMET ŞİMŞEK AÇIKLAMASI

Son Güncelleme :

09 Haziran 2023 - 21:40

/ 45.742 kez okundu.
SANKON’DAN MEHMET ŞİMŞEK AÇIKLAMASI

Türkiye’de 81 ilde ve Birleşmiş Milletlere üye 193 dünya devletinde temsilcilikleri bulunan, Türkiye ve dünya genelinde 25 bin den fazla üye şirkete sahip, Türkiye’nin en büyük uluslararası ekonomik sivil toplum kuruluşlarından birisi olma özelliğine sahip Sanayi ve Ticaret Konfederasyonundan (SANKON) Hazine ve Maliye Bakanlığına atanan Mehmet Şimşek’e destek geldi.

SANKON Genel Başkan Yardımcısı iş adamı Adem Karaveli, SANKON Yönetim Kurulu adına, Sayın Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanlığına atanmasından dolayı duydukları memmuniyeti bildirdi.

SANKON Genel Başkan Yardımcısı iş adamı Adem Karaveli, SANKON Yönetim Kurulu adına yaptığı yazılı açıklamasında, Sayın Bakanımız Mehmet Şimşek’in yeni dönemde kabinede Hazine Ve Maliye Bakanı olarak atanmasını iş dünyası olarak büyük bir memmuniyetle karşılıyoruz dedi. Adem Karaveli, Sayın Bakanımız Mehmet Şimşek’in ülkemiz ekonomisini kalkındırmaya yönelik kararlı adımlar atacağına olan inancımız tamdır dedi.
Adem Karaveli, açıklamanın devamında, Sayın Bakanımız Mehmet Şimşek’in uluslararası piyasalarda yapmış olduğu başarılı çalışmaları SANKON kuruluşu olarak yakından takip etmekteyiz. Ülkemiz ekonomisinin kalkınacağına ve ülkedeki ekonomik sorunların Sayın Bakanımız Mehmet Şimşek’in ekonomi politikaları doğrultusunda kısa sürede hızlı ve kalıcı bir şekilde çözüme ulaşacağına olan güvenimiz tamdır dedi.

SANKON Genel Başkan Yardımcısı iş adamı Adem Karaveli, son olarak, Sayın Bakanımız Mehmet Şimşek’e ülkemizde 81 ilde örgütlü ekonomik ve ticari çalışmalar yapan SANKON kuruluşuna üye sivil toplum kuruluşlarımızla, 193 dünya devletinde bulunan temsilciliklerimizle, Sayın Bakanımız Mehmet Şimşek ve ekibine ülkemizin kalkınması adına her konuda işbirliği yapmaya hazır olduğumuzu bildiriyoruz dedi.

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.