SON DAKİKA
hava

SANKON’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Son Güncelleme :

27 Haziran 2023 - 13:15

/ 65.458 kez okundu.
SANKON’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu (SANKON) Yönetim Kurulu, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

SANKON Genel Sekreteri Emsal Celepci, SANKON Yönetim Kurulu adına yayınladığı Kurban Bayramı mesajında, bayramın herkes için mutluluklar, iyilikler getirmesini temenni etti ve tüm yurttaşlarla iş dünyasıının bayramını kutladı.

Emsal Celepci, yayınladığı kutlama mesajında, yardımlaşma, yakınlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği, milletçe bir arada olmamızı sağlayan, maneviyatın ilmek ilmek dokunduğu bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın huzurunu, mutluluğunu ve heyecanını hep birlikte milletçe yaşıyoruz. Ülke ekonomisinin çok zor bir sınavdan geçtiği bugünlerde bu sorunu da elbette büyük bir kararlılıkla el birliğiyle birlikte aşacağız. Deprem nedeniyle milletçe dayanışmaya en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde SANKON olarak, Genel Başkanımız Ferudun Cevahiroğlu, memleketi olan Kahramanmaraş’ta bu bayramda da hemşehrilerinin yanında olacaktır. Asrın felaketi depremin yaralarının sarılması İçin kuruluşun tüm imkanlarını vatandaşlarımız İçin seferber edecektir dedi.

Emsal Celepci, bu duygu ve düşüncelerle, geleceğe umutla baktığımız, bolluğun, bereketin, huzurun ve istikrarın perçinlendiği bir Türkiye dileği ile tüm yurttaşlarımızın ve iş dünyasının Kurban Bayramını kutlar, sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket içinde nice bayramlar dileriz dedi.

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.