SON DAKİKA
hava

SANKON’DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Son Güncelleme :

15 Temmuz 2023 - 20:10

/ 67.341 kez okundu.
SANKON’DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu (SANKON) Yönetim Kurulu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sankon Genel Sekreteri Emsal Celepci, SANKON Yönetim Kurulu adına yapmış olduğu yazılı açıklamasında, 15 Temmuz’da Türk milleti, sarsılmaz iradesini canı pahasına ortaya koyarak, demokrasiye sahip çıkmış, hainlere net cevap vermiştir dedi.

Emsal Celepci, Türk milleti, demokrasiyi 15 Temmuz’da bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir! Yüce Türk milleti, demokrasisi için, istikrar ülkesi Türkiye’nin geleceği için, halkın hür iradesiyle seçilmiş hükümetin silah zoruyla devrilmemesi için, tankların önüne dikilerek dünyaya örnek bir direniş destanı sergilemiştir dedi.

Emsal Celepci,, Fethullahçı Terör Örgütü FETÖ) yurt dışında bir çok ülkenin iş dünyasında da örgütlenmiştir. SANKON, tüm dünya devletlerini bu hain terör örgütüne karşı Türkiye Cumhuriyeti hükümeti ile işbirliği yapmaya ve ülkelerindeki bu hain oluşumu yok etmeye davet ediyoruz dedi.

Emsal Celepci, açıklamasının devamında, kahraman milletimizin istiklali ve istikbali için canı pahasına ülkesini savunan 15 Temmuz şehitlerimizi ve tarih boyunca aynı mukaddes değerler uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, tüm gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz dedi.

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.