SON DAKİKA
hava

Rusya’nın Ukrayna’ya operasyonu… Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ilk açıklama

Son Güncelleme :

24 Şubat 2022 - 13:03

/ 32.462 kez okundu.
Rusya’nın Ukrayna’ya operasyonu… Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ilk açıklama

“Askeri harekatı kabul edilemez buluyor, reddediyoruz. Türkiye’nin, Ukrayna’nın toprak bütünlüğünü korumak için verdiği mücadeleyi desteklediğini, biraz önce görüştüğüm Sayın Zelenskiy’e de ilettim.” dedi.

Rusya’nın Ukrayna’ya başlattığı askeri harekata ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar geldi. Harekatı “Kabul edilemez” olarak ifade eden Erdoğan, “Askeri harekatı kabul edilemez buluyor, reddediyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Uluslararası Demokratlar Birliği heyetine yaptığı konuşmada, Rusya’nın Ukrayna’ya başlattığı askeri operasyona ilişkin de mesajlar verdi.

Rusya ve Ukrayna’nın bu şekilde karşı karşıya gelmesinden dolayı samimi olarak üzüntü duyuyoruz. Türkiye’nin, Ukrayna’nın toprak bütünlüğünü korumak için verdiği mücadeleyi desteklediğini, biraz önce görüştüğüm Sayın Zelenskiy’e de ifade ettim.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.