SON DAKİKA
hava

Rush için harekete geçildi! Ünlüler dünyasından paylaşımlar geldi

Son Güncelleme :

21 Aralık 2020 - 13:51

/ 345.373 kez okundu.
Rush için harekete geçildi! Ünlüler dünyasından paylaşımlar geldi

İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde 5 gün önce kaybolan ”Rush” isimli köpek, her yerde aranıyor.

İş insanı Levent Kürkoğlu’nun ve kızı Aleyna Kürkoğlu’nun sahibi olduğu Rush seferber oldular.

Aleyna Kürkoğlu verdiği kayıp ilanında, ”Köpeğim rush perşembe gecesi beşiktaş iskelesinde kayboldu. Üzerinde mavi tasması vardı yerde sürükleyerek görüldü en son. Dili mor renkli tüyleri beyaz 5 yaşında erkek. Bulan veya gören lütfen iletişime geçebilir mi” ifadelerini kullandı.

Ünlüler dünyasından ise Rush için büyük destek geldi.

Yönetmen Murat Uygur, Yönetmen Hamdi Alkan, Oyuncu Cem Özer, Şevval Sam, Behzat Uygur ve Danla Biliç, Zeynep Alkan, Ceylan Çapa gibi fenomen isimler sosyal medya hesaplarından paylaşım yapıp destek vererek Rush’ın bulunmasıyla ilgili harekete geçti.

Ünlü Yönetmen Murat Uygur’un sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı açıklamada, ”Rush 5 gündür kayıp. Beşiktaş ve çevresinde kayboldu. Mavi tasması var. Herkese ulaşabilmesi ve yardım için gönderiyi paylaşalım. Rush’ı gören varsa lütfen ulaşım sağlayın. ” ifadelerini kullanarak Rush için harekete geçti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.