SON DAKİKA
hava

Park yasağına uymuyorlar

Son Güncelleme :

14 Ocak 2021 - 12:09

/ 129 kez okundu.
Park yasağına uymuyorlar

Trafik akışının yoğun olduğu güzergahlar arasında bulunan Haliliye ilçesine bağlı Kadri Eroğan caddesinde, park yasağı trafik levhalarına rağmen araç sahipleri bölgede araçlarını park etmeye devam ediyor.

Haliliye ilçesine bağlı Kadri Eroğan caddesinde park halindeki araçların sahipleri trafik levhasına rağmen araçlarını bölgede uzun süreli parklar halinde bırakıyorlar. Duyarlı vatandaşların whatsapp ihbar hattımıza gönderdiği fotoğraflarda araç sahiplerinin vurdumduymazlığı dikkatlerden kaçmadı.

Araç trafiğinin oldukça sık yaşandığı ve mecburiyet caddelerinden birisi olarak bilinen Kadri Eroğan Caddesi üzerinde yaşanan park sorunu aynı zamanda seyir halindeki araçlara ve yayalara zor anlar yaşatırken bölgede bulunan esnaflarda mağdur olduklarını belirttiler.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme şube Müdürlüğünün bölgede kapsamlı bir çalışma yapmasını isteyen cadde sakinleri düzensiz parklar nedeniyle olası bir trafik kazasının kötü sonuçlar oluşturabileceğini belirterek yetkililerin bir an önce Kadri Eroğan Caddesi üzerinde yaşanan bu park sorununa çözüm bulmalarını istediler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.