SON DAKİKA
hava

Milyonlar Okan Canbolat’ı konuşuyor

Son Güncelleme :

05 Temmuz 2022 - 10:40

/ 96.578 kez okundu.
Milyonlar Okan Canbolat’ı konuşuyor

Avustralya Türk toplumunun ünlü ismi, oyuncu ve yönetmen Okan Canbolat, beyaz perdedeki başarısının yanı sıra sosyal medyada da fenomen oldu.

Sosyal medya hesaplarında 4 milyondan fazla aktif takipçiyle geniş kitlelere hitap eden Canbolat, sinemadan sanata birçok konuda ürettiği eserleriyle görücüye

”Film eleştirmeni değilim, ama şunu söyleyebilirim dakikalar süren fragmanı ekrandan gözlerimi ayıramadan izledim. Hollwood filmi kalitesinde” Mustafa Yılmaz

Birçok platformda Avustralya ve sanat hashtag’iyle aramalarda 1 numarayı kimseye bırakmayan sanatçı, ülkede yaşayan Türk toplumu üyelerinin göğsünü kabartıyor.

Avustralya’da bir prodüksiyon şirketi kurup son olarak rol alıp yönettiği Revenge (İntikam) filmi ile sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Okan Canbolat, çektiği kliplerle de birçok ödüle layık görüldü.

Geçtiğimiz günlerde Okan Canbolat ile bir araya gelerek, filmdeki son aşamaları konuştuk. Sohbet esnasında jest yapan Canbolat, filmin uzun fragmanı ilk bana izletti. Film eleştirmeni değilim ama şunu söyleyebilirim dakikalar süren fragmanı ekrandan gözlerimi ayıramadan izledim. Şunu diyebilirim ki adeta bir Hollwood filmi kalitesinde bir film sinema severlerle buluşacak.

Paylaşımları Milyonlara ulaşan Canbolat, Influencer listesinde de bitinci sırada görüldü.

Yaşam öyküsü belgesellere konu olan ve geçtiğimiz yıllarda Hollywood yapımlarında baş rol teklifi de alarak dikkat çeken sanatçı, kariyerine Avustralya’da devam etmek istiyor.

Okan Canbolat’ın Avustralya’daki hayatı kısa bir süre önce ATV televizyonu tarafından Belgesel filmi olmuştu. Mustafa Yilmaz haber

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.