SON DAKİKA
hava

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan ‘sınav’ açıklaması

Son Güncelleme :

29 Kasım 2020 - 16:55

/ 345.441 kez okundu.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan ‘sınav’ açıklaması

Haber:Özlem Aslantürk

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sınav grubu öğrencilerimiz için TRT EBA kanallarında hafta sonları ‘Sınav Özel ‘yayınlarımız var” dedi.

Bakan Selçuk açıklamasında, “Sınav grubu öğrencilerimiz için TRT EBA kanallarında hafta sonları “Sınav Özel” yayınlarımız var. Evinde televizyonu olan her öğrencimiz, köyde de olsa şehirde de olsa derslere katılabiliyor, her ders için soru çözümlerini ve anlatımları izleyebiliyor. Her yerde eğitime devam. Sınav grubu öğrencilerimiz için farklı becerileri hedefleyen 20 bin 287 soruluk dijital soru paketi hazırlamıştık. İlginin nasıl olduğunu sorduğumda gelen cevap: “Soru setlerimiz bugüne kadar 38.578.273’ kez görüntülendi Hocam.’” oldu. Gayretleriniz için teşekkürler çocuklar. ” ifadelerine yer verdi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.