SON DAKİKA
hava

Kenan İmirzalıoğlu’ndan samimi açıklamalar..

Son Güncelleme :

04 Ocak 2021 - 10:57

/ 348.946 kez okundu.
Kenan İmirzalıoğlu’ndan samimi açıklamalar..

Haber:Özlem Aslantürk

Esquire dergisine röportaj veren Kenan İmirzalıoğlu evliliği ve kızı Lalin hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu ve sunucu İmirzalıoğlu, 2016’da hayatını birleştirdiği Sinem Kobal için ”Doğru zamanda nikah masasına oturdum. Evlilik için özellikle erkek hazır olmalı. Eğer benim gibi eşinizi bulduysanız, evlilik mükemmel. Kendimi daha güçlü ve iyi hissediyorum. Lalin’den sonra Sinem’e ve tüm annelere saygım beş kat arttı.” ifadelerini kullandı.

Kızı Lalin için ise, ”Kızımla hayatım bambaşka bir noktaya taşındı. 15 yıl önce gerçekleşseydi, aynı anlayışta mı olurdum, emin değilim. Yaş itibariyle daha iyi gözlemleyebiliyorum. Lalin’i kucağıma alınca, tamamlandık hissi geldi. Bu duyguyu yaşamayana anlatmak zor. Kızıma en çok edebi öğretmek istiyorum. İnşallah edepli ve vicdanlı olur. Karşısına hep iyi insanlar çıksın diye dua ediyorum. Bizim artık üç kişilik bir dünyamız var. Birlik ve bütünlük duygumuz gelişti” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.