SON DAKİKA
hava

Karısına işkence eden sanığa 34 yıl hapis cezası istemi

Son Güncelleme :

24 Kasım 2020 - 15:19

/ 324.674 kez okundu.
Karısına işkence eden sanığa 34 yıl hapis cezası istemi

Şanlıurfa’da 7 Ekim tarihinde eşini odada zincirlere bağlayıp tırnaklarını kerpetenle çekerek işkence eden zanlı hakkında 17 yıldan 34 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Kadına şiddet uygulayıp tırnaklarını da kerpetenle koparan şahıs polisler tarafından gözaltına alınırken işkence gören kadın ise hastanede tevdi altına alındı. Kadın ile 40 günlük bebeği, hastanedeki tedavinin ardından devlet korumasına alındı.

İddianamede, ihbar edildiğini anlayan zanlının polis ekipleri eve gelmeden darp ettiği kadını zincirlerini sökerek sokağa attığı ve kaçtığı yer aldı. Çevredeki vatandaşlar tarafından ağır yaralı bulunan kadının hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındığı anlatıldı.

İddianamede, “Müşteki beyanları, cep telefonu görüntüleri, tanık beyanları, olay yeri inceleme raporu ve ele geçirilen malzemelerden, şüphelinin silah kabul edilen zincir, tornavida, pense, anahtar ve sopalarla kadını zincirle bağlamak suretiyle hürriyetinden yoksun bıraktığına ve darp ettiğine kanaat getirildi” ifadelerine yer verildi.

Sanığın “Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmeye teşebbüs” ve “Cebir, tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” suçlarından da 17 yıldan 34 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.