SON DAKİKA
hava

İyi Parti Grup Başkanvekili Dervişoğlu: Bu iftiranın karşılığı olması lazım

Son Güncelleme :

12 Kasım 2020 - 13:31

/ 347.744 kez okundu.
İyi Parti Grup Başkanvekili Dervişoğlu: Bu iftiranın karşılığı olması lazım

İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın iddialarına, “Ortada kamuoyunu ikna edecek belge, veri, delil yokken İyi Parti’ye yöneltilen bu iftiranın elbette ki bir bedeli olacaktır diye düşünüyorum” dedi.

Önce liste krizi, ardından FETÖ’cü suçlaması…

İyi Parti’de bu kez de gizli anayasa tartışması yaşanıyor.

İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın “İyi Parti, HDP ile Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce gizli anayasa taslağı hazırladı” iddiasına tepki gösterdi.

“Siyaseten bedeli bellidir”

Dervişoğlu konuşmasında disiplin sürecini de işaret etti:

“Ortada kamuoyunu ikna edecek belge, veri, delil yokken İyi Parti’ye yöneltilen bu iftiranın elbette ki bir bedeli olacaktır diye düşünüyorum. İyi Parti olarak Sayın Ümit Özdağ’ın iddialarını ciddiye alan herhangi bir arkadaşımız, mensubumuz yoktur. Kendisi disiplin kurulana sevk edilmiş durumdadır. Siyaseten bedeli bellidir, karşılığı olması lazımdır.”

Kaynak:TRT haber

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.