SON DAKİKA
hava

Gülben Ergen Koronavirüsü yendi!

Son Güncelleme :

22 Aralık 2020 - 17:38

/ 347.667 kez okundu.
Gülben Ergen Koronavirüsü yendi!

Haber:Özlem Aslantürk

Şarkıcı Gülben Ergen’in 10 gün önce corona virüsüne yakalandığı ve tedavi sürecini evinde geçirdiği öğrenildi.

Can Bozoklar’ın “Kulağıma bir haber geldi. Doğrulayacaksan bir tek sen doğrularsın. Gülben Ergen Korona olmuş, doğru mu?” diye sorması üzerine İletişimci Özgür Aras, “Doğru. Yakın arkadaşları Seda Sayan, Saba Tümer, Deniz Seki biliyor. 10 gün oldu. Karantina sürecini atlattı. Negatife döndü. Allaha şükür güzel atlattı. Misafirdi, gitti.” dedi.

Ergen, geçen mayıs ayında Covid-19 hakkında “Tüm dünyanın sınavı bu sadece bizim değil ki… Belirsizliği teslimiyetle aşacağız ve girdiğimiz gibi çıkmayacağız bu günlerden… Kendi adıma, tüm zorlukların ardından doğan güneşi iyi tanırım. Şimdiden cüzdanıma, bankama gelmeyen ama yüreğime, içime, yüzüme, gözüme yerleşen ışığın farkındayım” ifadelerini kullanmıştı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.