SON DAKİKA
hava

Göbeklitepe Kültür Ve Sanat Etkinlikleri Başladı

Son Güncelleme :

20 Nisan 2019 - 15:54

/ 21.749 kez okundu.
Göbeklitepe Kültür Ve Sanat Etkinlikleri Başladı

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Göbeklitepe Kültür ve Sanat Etkinlikleri Göbeklitepe Ören yerinde renkli gösterilerle başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2019’u Göbeklitepe yılı ilan etmesinin ardından Büyükşehir Belediyesi ve paydaş kurumlar tarafından Göbeklitepe’yi tanıtmak için çok çeşitli ekinlikler düzenleniyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 gün sürecek olan etkinlerin açılışını gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Göbeklitepe Ören yerinde kurutulan sanat stantlarını gezerek canlı performansla yapılan el işi ürünleri inceledi.

Etkinliklerde Büyükşehir Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezindeki Engelli Mehter Takımının gösterileri gelen konuklara keyifli anlar yaşatırken sanatçıların canlı performans ile yaptığı el işi çalışmaları yoğun ilgi gördü.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.