SON DAKİKA
hava

GESKON’DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Son Güncelleme :

15 Temmuz 2023 - 20:01

/ 47.431 kez okundu.
GESKON’DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Gençlik ve Spor Konfederasyonu (GESKON) Yönetim Kurulu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

GESKON Genel Sekreteri Murat Uygur, GESKON Yönetim Kurulu adına yapmış olduğu yazılı açıklamasında, 15 Temmuz’da gençlerimiz, çoluk çocuk hep birlikte millet olarak, ülkeye ve demokrasiye sahip çıkmış, hainlere gereken cevabı vermiştir dedi.

Murat Uygur, Aziz milletimiz, 15 Temmuz’da hain darbe girişiminde, ülkemizin geleceğine ve bekaasına karşı yapılan hain saldırıya karşı tek vücut olarak, kale gibi durarak; ülkenin geleceğini, milli iradeyi ve demokrasiyi hayatı pahasına savunmuştur. Tüm dünya, Türk milletinin tüm neferleriyle ülkenin geleceğine, milli iradeye ve demokrasiye nasıl sahip çıktığını görmüştür. Yurt dışı destekli olduğu aşikar olan bu hain saldırıya karşı milletimizin tokadıyla karşılaşan şer güçleri, bundan sonda bir daha silah zoruyla hükümeti devirmeye cesaret edemeyeceklerdir.

Murat Uygur, açıklamasının devamında, milletimizin birliğine ve gençlerimizin geleceğine yönelik bu hain darbe girişimini şiddetle kınarken; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, saygı ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyoruz dedi.

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.