SON DAKİKA
hava

GESKON, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI NEDENİYLE KUTLAMA MESAJI YAYINLADI:

Son Güncelleme :

19 Mayıs 2023 - 15:12

/ 75.951 kez okundu.
GESKON, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI NEDENİYLE KUTLAMA MESAJI YAYINLADI:

Gençlik ve Spor Konfederasyonu (GESKON) Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, GESKON Yönetim Kurulu adına yapmış olduğu yazılı açıklamasında, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı”nı kutladı.

Ferudun Cevahiroğlu, yazılı mesajında; “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vatan topraklarımızı kurtarmak ve bağımsızlığımızı ilan etmek için Samsun’a ayak bastığı ve kurtuluş mücadelesini başlattığı 19 Mayıs 1919’un 104. yıldönümünü ülke ve millet olarak, büyük bir coşkuyla, ay yıldıImızın gölgesinde gururla ve heyecanla kutluyoruz. Biz büyük bir milletiz. Hiç şüphesiz ki, büyüklüğümüzü ve gücümüzü de yarınlarımızı emanet ettiğimiz gençlerimize borçluyuz. Tarih boyunca, vatanımızı, milletimizi,, devletimizi ve varlığımızı gençlerimiz korumuştur. Gençlerimiz, ülkemizin geleceği ve umududur.

Ferudun Cevahiroğlu, yazılı mesajının devamında; “bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyeti gençlerimize emanet eden, 19 Mayıs’ı da gençlerimizin bayramı yapan, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve aziz milletimizin bağımsızlığı için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, sevgili gençlerimiz ve tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.