SON DAKİKA
hava

Fuhuş çetesine operasyon! Katalog hazırlayıp müşteri aramışlar

Son Güncelleme :

21 Şubat 2022 - 10:13

/ 86.639 kez okundu.
Fuhuş çetesine operasyon! Katalog hazırlayıp müşteri aramışlar

Ankara’da, iş bulma vaadiyle Türkiye’ye getirdikleri çok sayıda yabancı uyruklu kadına, fotoğraflarının yer aldığı katalogla müşteri bularak fuhuş yaptıran 2’si kadın 5 kişilik çeteye operasyon düzenlendi. Operasyonda 5 şüpheli gözaltına alınırken, arama yapılan evlerde tutulan 12 yabancı uyruklu kadın kurtarıldı. Gözaltına alınan şüphelilerden 3’ü tutuklandı, 2’si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İşte olayın detayları

Şüphelilere ve mağdur kadınların tutulduğu Ankara ve Malatya’daki evlere ait adresler tespit edildikten sonra geçen ocak ayında eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 5 şüpheli gözaltına alınırken, arama yapılan evlerde tutulan 12 yabancı uyruklu kadın kurtarıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.