SON DAKİKA
hava

Erdoğan,Yerel Yönetimler Reformu yasama yılında gündeme gelecek

Son Güncelleme :

20 Ağustos 2020 - 20:18

/ 645.759 kez okundu.
Erdoğan,Yerel Yönetimler Reformu yasama yılında gündeme gelecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Genel merkezimizde çalışmaları yapılan Yerel Yönetimler Reformu’nu önümüzdeki yasama yılında gündeme getirmeyi planlıyoruz.” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının satır başları şöyle;

AK Parti 19 yıllık tecrübesiyle mücadelesine kararlılıkla devam ediyor. 14 Ağustos 2001’den beri bu davaya gönül vermiş hizmet vermiş katkı sağlamış partimize oy vermiş tüm kardeşlerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

19 yıl önce dualarla halis niyetlerle diktiğimiz AK Parti fidanı hamdolsun bugün 83 milyonun tamamını kuşatan ulu bir çınara dönüştü. Ülkemizin en büyük siyasi partisiyiz. Milletimizin tüm fertlerini bünyesinde barındıran güçlü bir kadroyuz. Türkiye’yi başarıdan başarıya taşımış siyaset tarihine altın harflerle nakşolmuş bir siyasi partisiyiz.
KAYNAK:TRT HABER

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.