SON DAKİKA
hava

Erdoğan’dan ‘yaş çay alım fiyatı’ müjdesi

Son Güncelleme :

14 Mayıs 2022 - 16:28

/ 45.583 kez okundu.
Erdoğan’dan ‘yaş çay alım fiyatı’ müjdesi

Temeli 2017’de atılan Rize-Artvin Havalimanı’nın açılışı gerçekleşti. Açılışa Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in yanı sıra Kabine üyeleri ve siyasetçiler de katıldı. Cumhurbaşkanı  Erdoğan açılışta yaptığı konuşmada yeni müjdeleri duyurdu.

Erdoğan yaş çay alımlarında uygulanacak taban fiyatının yüzde 73’ün üzerinde artışla 6 lira 70 kuruşa, kilogramda 13 kuruş olan destekleme fiyatını da yüzde 130’un üzerinde artışla 30 kuruşa çıkartıldığını duyurarak “Böylece üreticilerimiz çaylarını geçen yıla göre desteklemeyle birlikte ortalaması yüzde 75’e gelen bir artışla kilogramı 7 liradan fabrikaya verebilecek” diye konuştu.

YILLIK 3 MİLYON YOLCU KAPASİTESİ..

Türkiye’nin ikinci denize dolgu havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı, 45 metre genişlik ve 3 bin metre uzunluğundaki pistiyle bölgenin hava yolu ulaşımı ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayacak..

Erdoğan’ı taşıyan uçak ise öğlen saatlerinde havalimanına indi. Açılışa Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, katıldı.

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.