SON DAKİKA
hava

Düğünde kalaşnikof ve silahlarla ateş açan 3 kişi yakalandı

Son Güncelleme :

25 Ağustos 2020 - 16:37

/ 25.137 kez okundu.
Düğünde kalaşnikof ve silahlarla ateş açan 3 kişi yakalandı

Aksaray’da bir sünnet düğününe operasyon düzenleyen jandarma ekipleri adeta mühimmat deposu ele geçirdi. Düğünde havaya ateş ettikleri belirlenen 3 zanlı gözaltına alındı.

Merkeze bağlı Topakkaya beldesinde bir sünnet düğününde kalaşnikof tüfek ve tabancalarla havaya ateş edildiği bilgisini alan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, operasyon için düğmeye bastı.

Düğüne misafir gibi giden ekipler, Ç.Y, Ö.Y. ve M.B’yi havaya kalaşnikof piyade tüfeği ve tabancalarla ateş ettiği sırada yakaladı.

Ekipler, şüphelilerin üst, araç, ev ve iş yerlerinde yaptıkları aramada, 1 kalaşnikof tüfek, 2 tabanca, 2 kalaşnikof tüfeği şarjörü, 3 tabanca şarjörü, 30 kalaşnikof tüfeği fişeği ile 966 tabanca fişeği ele geçirdi.

Öte yandan, düğünde havaya ateş edilmesi, bir vatandaş tarafından görüntülendi.
Görüntülerde, bazı kişilerin, düğün alanına silahla ateş ederek girmeleri yer alıyor.

Kaynak:TRT haber

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.