SON DAKİKA
hava

Düğün sahipleri polise saldırdı! 5 polis, 1 bekçi yaralandı…

Son Güncelleme :

13 Şubat 2022 - 14:12

/ 6.351 kez okundu.
Düğün sahipleri polise saldırdı! 5 polis, 1 bekçi yaralandı…

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde düğün sahipleri kendilerine uyaran polislere saldırdı. Yumruklar ve sandalyelerle polise saldıran düğün sahipleri ortalığı birbirine kattı. Olayda 5 polis ve 1 bekçi yaralandı. Görgü tanığı olan bir kişi ise olaya ilişkin ifadesine ‘Bir polis kolunu tutuyordu, bir polis kafasını tutuyordu. Dayak yemişlerdi herhalde. Polis bağırıyordu’ ifadelerini kullandı.

1

26 GÖZALTI

Darp edilen polis ve zabıta ekipleri, olay yerine destek ekipler çağırdı. Olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri, biber gazı kullanarak alkollü gruba müdahale etti. Polis grubu sakinleştirmek için havaya uyarı atışı da yaparken olay nedeniyle 26 şüpheli gözaltına alınarak Esentepe Polis Merkez Amirliği’ne getirildi. Olayda 1 komiser yardımcı, 4 polis memuru ve 1 bekçi yaralandı.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.