SON DAKİKA
hava

Döner Kardeşler’in cezaları belli oldu!

Son Güncelleme :

21 Şubat 2022 - 16:16

/ 8.020 kez okundu.
Döner Kardeşler’in cezaları belli oldu!

Döner Kardeşler’in cezaları belli oldu! Emirhan Döner’den dikkat çeken ‘Sedat Peker’ savunması

Zeytinburnu ve çevresinde faaliyet gösterdiği ileri sürülen “Döner Kardeşler” isimli suç örgütüne yönelik davada mahkeme kararını açıkladı. Tutuklu sanık Emirhan Döner hakkında 7 ayrı suçtan 44 yıl 3 ay hapis cezası verilirken kardeşi Turhan Döner hakkında da 7 ayrı suçtan 34 yıl 10 ay hapis cezası verildi. Duruşmada karar öncesinde son savunması sorulan Emirhan Döner, “Ben uzun yıllardır şizofreni tedavisi görüyorum. Sedat Peker’le ilgili beyanlarım tamamen hastalığımdan dolayıdır” dedi.

Döner Kardeşler'in cezaları belli oldu! Emirhan Döner'den dikkat çeken 'Sedat Peker' savunması

Sedat Peker’le ilgili beyanlarım tamamen hastalığımdan dolayıdır. Bir televizyonda Sedat Peker vardı. Mahkum arkadaşlar mahkemede böyle söylersen sana faydası olur dediler. Onların yönlendirmesiyle böyle beyan verdim. Ben ilk duruşmadaki beyanlarımı tekrar ediyorum. Ben örgüt kurmadım, yönetmedim, üyesi olmadım. Akıl sağlığım yerinde değildir. Adli Tıp Kurumuna sevkimin yapılıp rapor alınmasını istiyorum” dedi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.