SON DAKİKA
hava

DOĞRU MESLEĞE DOĞRU KASKO

Son Güncelleme :

26 Ekim 2021 - 20:06

/ 142.448 kez okundu.
DOĞRU MESLEĞE DOĞRU KASKO

OSG Sigorta Genel Müdürü Mehmet DAŞTAN ile yaptığımız sektörel söyleşimizde artan kasko fiyatları hakkında konuştuk.
Artan kasko poliçe primlerinin önüne geçmek aslında sizlerin elinizde. Hali hazırda birçok sigorta şirketi ruhsat sahibinin mesleğine göre %30 oranlarına varan meslek indirimleri uygulamaktadır. Kamu çalışanları, kurumsal firma çalışanları, sağlık personelleri vb yüksek ifa gerektiren meslek sahibi müşterilerimizin özellikle acentesi ile kasko poliçesi düzenlenmeden önce meslek durumlarını paylaşmaları durumunda kasko fiyatlarında ciddi indirimler uygulanacaktır.
Pandeminin de etkisiyle artan döviz kuru, servis-parça maliyetleri ve araçların kasko değerlerinde meydana gelen artış sebebiyle sigorta şirketleri fiyatlamalarını yükseltmek zorunda kaldılar. Kasko aslında lüks değil bir zorunluluk günümüzde. Bu konjonktürde asıl lüks olan kaskosu olmayan araca binmektir.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.