SON DAKİKA
hava

Devir teslim törenine Mustafa Varank’ın esprisi damga vurdu: “Ben say demedim, kendisi sayıyor”

Son Güncelleme :

04 Haziran 2023 - 13:17

/ 74.237 kez okundu.
Devir teslim törenine Mustafa Varank’ın esprisi damga vurdu: “Ben say demedim, kendisi sayıyor”

Yeni Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın görevini Mustafa Varank’tan devraldığı törene Mustafa Varank’ın esprisi damgasını vurdu. Bakan Kacır’ın Mustafa Varank’a teşekkür ettiği sırada araya giren Varank’ın “Ben Fatih’e say demedim ha, kendisi sayıyor” sözleri salonda gülüşmelere neden oldu.

Son dakika | Bakan Kacır konuşma yaparken araya girdi, sözleriyle herkesi güldürdü! Devir teslim törenine Mustafa Varank'ın esprisi damga vurdu: "Ben say demedim, kendisi sayıyor"

FxxJnEeXsAAvdnG

Ali Yerlikaya ise İçişleri Bakanı olarak ilk konuşmasında şunları ifade etti:

“Sayın bakanımız 7 yıldır büyük özveriyle yaptığı çalışmalar, verdiği emekler için teşekkür ediyorum. Sayın bakanım, hizmet bayrağını sizden devralmak benim için büyük onur. Görev ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Temel referansımız hukuk ve insan haklarıdır, bundan asla taviz verilmeyecektir. Terör, düzensiz göç ve suçlarla mücadelemiz devam edecektir.”

3

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin görevi teslim alırken şu mesajları verdi:

Bizi göreve layık gören sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah onun bize vereceği desteklerle çok güzel şeyler yapacağız. Özellikle 2023 seçimleri sonrası Türkiye’de hem siyasette hem bürokraside birçok paradigma değişti, değişmek zorunda

 

aa

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.