DOLAR 32,4426 % 0.05
EURO 34,4648 % -0.14
GRAM ALTIN 2.488,77 % 0,22
ÇEYREK A. 4.069,13 % 0,22
BITCOIN 2.082.891 -6.561
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan aşı açıklaması!

Son Güncelleme :

25 Aralık 2020 - 15:18

/ 347.668 kez okundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan aşı açıklaması!

Haber:Özlem Aslantürk

Cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularına yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs aşısı ile ilgili;

Ben tıp mensubu değilim, benim alanım ekonomi. Ama ülkemin başkanıyım. Tabi başta kendi danışmanlarım doktor olarak profesör danışmanlarım var. Sağlık kurulum var, bunun yanında Bakan’ım var. Kendilerinden edindiğim bilgilere göre, Çin’den gelecek olan anlaşmamız 50 milyon. Ama ilk etapta 4.5 milyon gelecek. Tabi tüm bunları da belli bir takvim ki öncelikle sağlık elemanlarımız olmak üzere, bu aşılama sürecini başlatacağız” ifadelerini kullandı.

Ayrıca tüm vatandaşların aşı konusunda hassas olması gerektiğini de söyleyen Erdoğan, ”Tüm vatandaşlarımı da bu hassasiyete davet ediyorum. Birlikte bu konuda bu işin mütehassısı olan doktorlarımızdır. Her olan bu alanda konuşmamalıdır. Konuşacak olanlar varsa tabii ki hocalarımızdır” dedi. Erdoğan, “Bizim herhangi bir sıkıntıya yol açmadan bu konuda kimsenin de, aslında şu anda virüsle savaşıyoruz, aklına da virüs düşürmemeliyiz. Aşı geldiğinde biz de tüm arkadaşlarımızla birlikte aşı olacağız. Ve temennimiz duamız odur ki, bu koronavirüs belasına karşı en güçlü en başarılı şekilde karşılık verelim.” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.