SON DAKİKA
hava

CHP Haliliye’den Medya Organlarımıza Ziyaret!

Son Güncelleme :

06 Ocak 2021 - 11:28

/ 214.656 kez okundu.
CHP Haliliye’den Medya Organlarımıza Ziyaret!

Haber: Bülent KARACA

CHP Haliliye ilçe Başkanı Av. Halil Alagöz ve ilçe yönetimi UYGUR Medya grubumuza ait urfadabugün ve sanliurfasiyaset haber portallarımıza nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.
CHP Haliliye ilçe Başkanı Av. Halil Alagöz ve CHP heyeti UYGUR Medya ve Urfa Kültürü Koruma ve Yaşatma Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Uygur ile bir süre sohbet etti. Şanlıurfa ve Türkiye siyaseti konusunda fikirlerini belirten CHP Haliliye ilçe Başkanı Av. Halil Alagöz, Şanlıurfa’nın siyasi anlamda büyük mağduriyetler yaşadığını ve siyasetin halka hizmet için gerçek manada yapılması gerektiğinin altını çizdi.
Şanlıurfa’nın gerek başkentte gerekse yerel siyasette hak ettiği bir pozisyonda bulunmadığına dikkat çeken CHP Haliliye ilçe Başkanı Av. Halil Alagöz; “Şanlıurfa geçmişten bu güne hiçbir zaman hak ettiği hizmetleri gerçek manada alamamıştır. Bizler genç siyasetçiler olarak bu açığı kapatmaya ve gerçek manada hak ettiğimiz hizmeti Şanlıurfa’ya vermek için yeni bir gençlik siyaseti başlatmak istiyoruz. Bu nedenle ilk etapta Şanlıurfa’da bulunan ve sorunları açık açık dile getiren medya ve basın organlarıyla bir araya geleceğiz.
Bu sorunlara ortak bir çözüm arayarak siyaset yapacağız. Bu nedenle ilk olarak İstanbul merkezli Şanlıurfa’da da yayın organları buluna UYGUR Medyayı ziyaret etmek istedik. Başarılı çalışmaların altında UYGUR Medya haber portallarını görmekteyiz. Bizler bu başarıların devamını diliyoruz” dedi.


Ziyaret nedeniyle CHP Haliliye ilçe Başkanı Av. Halil Alagöz ve CHP ilçe teşkilatına teşekkür eden UYGUR Medya ve Urfa Kültürü Koruma ve Yaşatma Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Uygur, haber portallarımızda her zaman Şanlıurfa’nın sorunlarını cesur ve tarafsız bir şekilde dile getirmeye devam edeceklerini belirtti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.