SON DAKİKA
hava

Bu nasıl yasak

Son Güncelleme :

01 Ocak 2021 - 15:43

/ 245.838 kez okundu.
Bu nasıl yasak

Sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Şanlıurfa’da sokağa çıkma yasağını ihlal eden birçok vatandaşın cadde ve sokaklardaki görüntüler, ‘bu nasıl yasak’ sorusunu gündeme getirdi.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararlar doğrultusunda ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına Şanlıurfa’da uyan vatandaşların olmaması duyarlı kişilerin tepkisine neden oldu. duyarlı birçok vatandaş, bu nasıl yasak diyerek duruma tepki gösterirken, sokak ve caddelerde adeta volta atan vatandaşların ise tepkilere duyarsız kalmaları objektiflerimize yansıdı.
Sokağa çıkma yasağın neden uymuyorsunuz şeklindeki sorularımıza ellerindeki izin belgeleri ile yanıt veren vatandaşların birçoğuna bu belgelerin nasıl verildiği merak konusu haline geldi. Birçok vatandaşın ellerinde izin kağıtlarıyla cadde ve sokaklarda dolaşarak adeta yasaklara karşı meydan okumaları ise tepkilere neden oldu.
Asıl amacım hastalığın yayılım hızını kontrol altına alarak virüsle mücadele etmek olduğunu belirten duyarlı vatandaşlar, bu şekilde bir kısıtlamanın yayılım hızını düşürmediğini söyleyen vatandaşlar, genel bir kısıtlamanın olması gerektiğinin altını çizdiler.
Kısıtlama saatlerinde izin belgelerinin gelişi güzel bir şekilde dağıtılmasının hastalığın yayılımını daha çok arttıracağının altını çizen duyarlı Vatandaşlar, gerçek manada esnaf olan ve kısıtlama saatlerinde mecburi iş yaptığına dair belgeleri sunan kişilere izin belgelerinin verilmesi gerektiğini söylediler.
Haber: Velat UYGUR – Barış UYGUR

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.