SON DAKİKA
hava

Benim ülkem yol geçen hani değildir..

Son Güncelleme :

27 Ağustos 2021 - 11:24

/ 235.286 kez okundu.
Benim ülkem yol geçen hani değildir..

Sapık zihniyetli, baş kesen, kadını insan yerine koymayan, eğitimden uzak, ABD ile anlaşmalı, Taliban Militanları; karısını, kızını, bacısını, anasını bırakıp benim ülkeme elini kolunu sallaya sallaya giremez.

Çok değil 10 yıl içinde bu ülkede dolaşamaz halemi geleceğiz. Suriyelilere yaptıkları gibi kendi ülkemizde yabancı gibiyiz. Ülke ekonomik kriz ile boğuşurken bunlar maaş alıp yan gelip yatacaklar mı?

Bu, militanlar diyeceğim çünkü mülteci ailesiyle gelir. Yandaş medyanın sığınmacılar diye bahsetmelerini şaşkınlıkla izliyorum. Hele ki Taliban Militanından ülke yöneticisi gibi bahsetmeleri akıl dışı.

Bir askeri ordusu olmayan bir ülke, vatan sevgisi bilmeyen bir ülke çöküşe mahkumdur.

Bir ülke düşünki fakiriyle muhtaç edilmiş, ABD ve Taliban’ın esiri olmuş. 1919’dan beri Rusya, ABD hiç Afganistan’dan elini çekmemiştir, fakirleştirilmiş, cahilleştirilmiş bir toplum yaratılmıştır.

Bir baba düşün ki, erkek 11 yaşlarındaki evladını sahip dedikleri adama para karşılığı satıyor. Kadınların zaten seçme seçilme hakki yoktur, erkek olmadan dışarı çıkamaz. Ben böyle bir zihniyeti ülkemde nasıl isterim. Yarın komşum mu olacak?
Bir kez daha MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü, cumhuriyete, ordusundan, eğitiminden, diyanetinden, sağlık, sanat, kadına verilen değer ve hakları için rahmetle, minnetle, şükranla, sevgiyle ve saygıyla anıyorum. FAHRİ YAZAR :Fatma SAHUR

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.