DOLAR 32,5759 % 0.07
EURO 35,0035 % 0.37
GRAM ALTIN 2.429,84 % 0,27
ÇEYREK A. 3.972,79 % 0,27
BITCOIN 64.217,99 -3.68
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

Başkan Turan;‘Yeni normal esnafı olumlu etkileyecek’

Son Güncelleme :

03 Mart 2021 - 11:18

/ 2.234 kez okundu.
Başkan Turan;‘Yeni normal esnafı olumlu etkileyecek’

Şanlıurfa Zahireciler Odası Başkanı Feridun Turan, yeni normalleşme sürecinin esnafı olumlu etkileyeceğini söyledi.

Dünya ekonomisini olumsuz etkileyen pandemi, ülkemizde kontrollü bir şekilde etkisini sürdürmeye devam ediyor. Hükümetin sağlık alanında uyguladığı politikalar ile pandeminin etkisinin diğer ülkelere oranla kontrollü bir şekilde seyretmesi ile birlikte yeni normal hayata geçiş esnafın yüzünü güldürdü.

Pandeminin başlangıcından itibaren gereken tüm önlemleri aldıklarını belirten Şanlıurfa Zahireciler Odası Başkanı Feridun Turan, yeni normalleşme sürecinin şimdiden piyasalardaki olumlu etkilerini görmeye başladıklarının altını çizdi.

Özellikle tahıl alanında büyük işlemlerin yaşandığı Şanlıurfa Zahireciler Sitesinde esnaf şimdiden yaz dönemi planlarını yapmaya başladı. Şanlıurfa Zahireciler Odası Başkanı Feridun Turan, yeni normal sürecin esnafta bir rehavet etkisi oluşturmaması gerektiğini belirterek; “Hükümetimiz Pandeminin başlangıcından itibaren süreci kontrollü bir şekilde sürdürdü.

Her alanda alınan tedbirler ile ülke olarak pandeminin etkisini mümkün olan en az seviyede tutmayı başardık ve bu durum dünya ülkelerinin bile takdirini topladı. Özellikle Şanlıurfa son günlerde vaka sayısı konusunda almış olduğu tedbirler ile yüz güldürdü.

Esnafların yanı sıra vatandaşların birlikte hareket etmesiyle Şanlıurfa’nın da içerisinde bulunduğu haritada mavi ile gösterilen risk oranı düşük iller arasında yer alması büyük sevinç oluşturdu. Esnafımız yeni normalleşme sürecinde şimdiden gelecek planları yapmaya başladı.

Unarız bu durum artık bu şekilde devam eder ve normal süreçte hem esnafımızın, hem vatandaşlarımızın hemde tüm ülkemizin her alanda yüzleri güler. Fakat bunun birde en önemli ayağı var. O da normal süreçte rehavete kapılmadan tüm tedbirlerin yine harfiyen uygulanarak devam ettirilmesi. Burada tüm Şanlıurfa’ya büyük görevler düşmekte. Ben inanıyorum ki Şanlıurfa bu konuda istikrarı yakalayacak ve daha güvenli ve ekonomisi düzelmiş bir il seviyesine çıkacaktır.” şeklinde konuştu.

Haber: Bülent KARACA

K

 

 

 

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.