SON DAKİKA
hava

Bakan Dönmez duyurdu: Elektrik faturalarında yüzde 25 indirim yolda…

Son Güncelleme :

17 Şubat 2022 - 10:32

/ 43.483 kez okundu.
Bakan Dönmez duyurdu: Elektrik faturalarında yüzde 25 indirim yolda…

Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, canlı yayında elektrik faturalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez, “Esnaflar için indirimli tarifede yüzde 25 gibi indirim söz konusu olacak. Amacımız tüm değişiklikleri 1 Mart’a kadar tamamlayabilmek” dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Dönmez, elektrikte esnafa yüzde 25’lik indirim olabileceğini belirtti. Ayrıca elektrikte tarife değişikliklerini 1 Mart’a kadar tamamlamayı planladıklarını bildirdi.

Bakan Dönmez’in açıklamalarından satır başları şöyle:

Dün Kabine toplantısında bunlar enine boyuna müzakere edildi. Mevcut durumun vatandaşlarımızı zora soktuğunun biz de farkındayız. Sayın Cumhurbaşkanımız toplantıdan sonra birkaç adım atılacağını söyledi. Bu konuda kafalarda zaman zaman sorular oluşuyor. Sizin sayacınız 30. değil de 31. ya da 32. günde okunursa 224 kilovatsaat oluyor. Vatandaşın lehine olacak çalışmayı yapıyoruz.

Saatlerin okunma aralığıyla ilgili herhangi bir hak kaybı yok.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.