SON DAKİKA
hava

Azerbaycan’ın sevilen sunucusu ve sanatçısı Canana Legend ‘Gerçek güç asla pes etmemekte’

Son Güncelleme :

14 Haziran 2023 - 15:27

/ 387.568 kez okundu.
Azerbaycan’ın sevilen sunucusu ve sanatçısı Canana Legend ‘Gerçek güç asla pes etmemekte’

Azerbaycan’ın sevilen sunucusu ve sanatçısı Canana Legend Postamagazin’e merak edilen soruları cevapladı.

İşte o sorular;

-Bize biraz kendinizden bahseder misiniz?

Merhaba ben Canana Legend, Azerbaycan’da yaşıyorum. Ülkemde televizyon programı sunuculuğu yapıyorum. Star Magazin Programının Sunucusuyum. Ayrca şarkıcıyım.

-İşinizi ve özel hayatınızı nasıl dengede tutuyorsunuz?

Zorlandığım noktalar olabiliyor. Ama işimi severek yaptığım için zorlukları da kolaylıkla atlatabiliyorum. Arkadaşlarımın çok büyük desteği oluyor. İşim için motivasyonumu arkadaşlarımdan karşılıyorum diyebilirim. Özel hayatımda da motivasyonumu çocuklarım sağlıyor. Onların mutluluğu her şeyden önemli olduğu için zorlukları aşmamda güç bulmamı sağlıyor.

-Hayalinizdeki proje nedir?

En büyük hayalim çocuklar arasında moda ve güzellik yarışmaları düzenlemek. Çocuklar ile defile yapmak ve geleceği parlak çocukları yurt dışında destekleyip başarılı olmak için çaba göstermek istiyorum.

-Düzenlediğiniz ‘Elimi Tutar Mısın?’ adlı sosyal sorumluluk projenizden de anladığımız kadarıyla çocukları çok seviyorsunuz. Bu konu hakkında bir şey söylemek ister misiniz?

Yardıma ihtiyacı olan çocuklara gelecekleri için yardımcı olmak beni çok mutlu ediyor. Kimsesi olmayan çocuklara yardımcı olmak, onlar ile ilgilenmek çok güzel bir duygu. Onların gözünde en ufak bir umudun ışığını görmek beni hayata karşı daha da umutlandırıyor. Onlar ile şarkı yarışmaları düzenlediğim ve bu süreci en yakından görenlerden olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Olabildiğince çok çocuğa ulaşmak, her birine umut olmak istiyorum. Sadece Azerbaycan’da değil bu projeyi Türkiye’de de Uygur Film ve Yapım ile yapmak istiyorum.

-Başarınızın Sırrını Neye Borçlusunuz?

Öncelikle çok girişken bir olduğumu düşünüyorum. Her zaman bir iş ile ilgilenmeliyim, olduğum herde durmayı seven biri değilim. Eğer bir şeyi başarmak istersem onu başarmak için elimden geleni yaparım. Karşıma çıkan sorunlara odaklanmak yerine istediğime odaklanırım. Başarımın sırrının asla pes etmemek olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bir kova kadınıyım. Bilirsiniz ki kova kadını istediği şeye ulaşmak için elinden geleni yapar ve pes etmez, bunun da büyük etkisinin olduğunu düşünüyorum. Benim düşüncelerimde durmak yok. Başaramadım, tamam bitti diye düşünmem. Her zaman devam etmeliyim. Ayrıca pozitif kalabilmenin çok önemli olduğunu da düşünüyorum. Çevremdekilerin de pozitif olmalarına dikkat ediyorum.

-Peki kadınlara bir mesaj vermek isteseniz ne derdiniz?

Öncelikle ufak bir yazıdan bahsetmek istiyorum. ‘Her bir güçlü kadının arkasında ona başka seçim bırakmayan yaşanmış bir hayat hikayesi vardır.’ Benim güç bulmamdaki en büyük etken bu hayatta yaşadıklarım ve deneyimlerimdir. Hayatın getirdiği güzellikler gibi zorluklar da olabiliyor. Önemli olan bu zorlukları pes etmeyerek aşabilmek, pes etmemeyi kabullendikten sonra daha da güçlendiğinizi görüyorsunuz. Kadınlara söylemek istediğim şudur ki; ne olursa olsun hedeflerinizden vazgeçmeyin. Karşınıza çıkan tüm zorlukları aşacak güce sahipsiniz, sadece bu gücü hissetmeniz gerekiyor.

-Şu an kısa vadede planlarınız nelerdir?

Şu an sahne alıyorum ve Özbekistan’da bir konser planlıyoruz. Ayrıca yeni şarkım için İstanbul’da klip çekimlerine hazırlanıyoruz. Kısa bir zaman içerisinde yeni şakım sizlerle olacak.

-Türkiye’de Yılın En İyi Magazin Programı’ ödülü aldınız, bu konuda ne söylemek istersiniz?

Türkiye’yi çok seviyorum. Burada yapılan tüm işlerin kalitesini çok beğeniyorum. Burada bu ödülü almak benim için gurur verici. Star Magazin Sunucusu olarak bu ödüle layık görülmek beni çok mutlu etti. Türkiye’de farklı projeler içerisinde olmayı da burada konser vermeyi de çok isterim. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor.

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.