Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the health-check domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/u891110917/domains/vatanhaberleri.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6121
AHMET MEHMET » Vatan Haberleri İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

AHMET MEHMET

Almanya’da yaşayan Ahmet Mehmet ‘in ilk teklisi “Zehirli Sarmaşık” müzik severler ile buluştu! Yaşadığı heyecanı dile getiren sanatçı söz ve müziği “bu yolda beni çok destekledi” diyerek bahsettiği Murat Onur Denizalp’e ait olan çalışmanın düzenlemesi ise Tolga Borucu ve Olcay Bağrıyanık’a ait.

Sanatçı Ahmet Mehmet şöyle devam etti “Müziğe olan tutkum hep vardı. Özellikle en çok dinlediğim sanatçı Ferdi Tayfur’dur.

16 yaşımdayken şarkı okumaya başladım, eğitim alamadım maalesef,alaylıyım fakat muzik gönül işidir.

5/6 senedir biriktirdiğim parayla hayalimi gerçekleştirip bir stüdyo kurdum ve oradan kendimi müzik konusunda eğitmeye başladım.

5 senedir tanıdığım bir arkadaşımla şarkılarımızı paylaşmaya karar verdik ve ilk şarkım “Zehirli Sarmaşık” ile bu yola adım atmış olduk. Desteklerinden dolayı beni bu yolda yalnız bırakmayan Kadir Abim ve Kardeşim Cüneyt’e çok teşekkür ederim.”dedi ve ekledi,bu uzun bir yol hedefim muzikalitemden ödün vermeden camiada ayakta kalabilmek ve güzel eserlerle müzik sevenlerin gönlünde bir yer edinebilektir ifadesini kullandı.

Ayrıca çok yakın da,yeni şarkısı ve klibi ile birlikte tüm digital platformlarda ve radyolarda olacağının da müjdesini verdi.Bu konuda AriaPR Medya ile çalıştığını dile getiren sanatçı,Pr firması tarafından yapılan çalışmanın çok verimli olduğunu ve kendisini organık dinleyici ile bir araya getirdiği için AriaPR Medya Yntm.krl.bşk Şeref IŞI ve ekibine çok teşekkür ettiğini sözlerine ekledı.

K

K