DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

9’ncu Altın Palmiye Ödülleri sahiplerini buldu

Son Güncelleme :

21 Aralık 2022 - 19:19

/ 276.743 kez okundu.
9’ncu Altın Palmiye Ödülleri sahiplerini buldu

Emp Clinic Ana Sponsorluğunda 2022’nin son etkinliğinde Altın Palmiyeler sahiplerini buldu. Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Golden Palm Awards ödül gecesinde iş, sanat, televizyon, dizi ve sinema dünyasının ünlü isimleri bir araya geldi. Gecede çok sayıda isim ödülünü aldı.

2022 yılının bitmesin sayılı günler kala Altın Palmiyeler sahiplerini buldu. Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Golden Palm Awards ödül gecesinde iş, sanat, televizyon, dizi ve sinema dünyasının ünlü isimleri bir araya geldi. Etkinliğin sunuculuğunu ise Ece Erken ve Mehmet Çelik yaptı. Gecede düzenlenen Arslantepe Defilesi izleyenler tarafından ilgiyle izlendi.

9'ncu Altın Palmiye Ödülleri sahiplerini buldu

 

9'ncu Altın Palmiye Ödülleri sahiplerini buldu

BANU ALKAN VE MEHMET ALİ ERBİL’E ONUR ÖDÜLÜ

Yıllarını sinema ve şov dünyasına adayan iki isim, Altın Palmiye Onur Ödülü’nün sahibi oldu. Mehmet Ali Erbil ve Banu Alkan ödüllerini almak için sahneye geldiğinde eğlenceli dakikalar yaşandı. Ünlü rap şarkısı Sefo, Isabelle ile yılın rap şarkısı ödülünün sahibi oldu.

9'ncu Altın Palmiye Ödülleri sahiplerini buldu

TÜRK DÜNYASINDAN ÖNEMLİ MİSAFİR

Gecenin önemli konuklarından biri de Aygerim Uzembayeva oldu. Uzembayeva, Türk- Kazakistan Kültür Elçisi unvanının sahibi oldu. Kazakistanlı genç model, gecede büyük ilgi gördü.

9'ncu Altın Palmiye Ödülleri sahiplerini buldu
Safiye Soyman ve Faik Öztürk de geceyi renklendiren isimler arasındaydı.Kırmızı Halı Sunucusu:Yağmur Çokgenç

ÇAKALLARLA DANS EKİBİ DE ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Gecede ödüle layık görülenler arasında Çakallarla Dans ekibinden iki isim de vardı. Hakan Bilgin ve Didem Balçın, ödüllerini aldı.

9'ncu Altın Palmiye Ödülleri sahiplerini buldu
Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı “En İyi Kadın Tiyatro Oyuncusu” ödülüne layık görüldü.
Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı, tercih ettiği kıyafetle ödül törenine damga vurdu

MÜSLÜM BABA ANILDI

Düşer aklıma isimli Müslüm Gürses şarkısıyla milyonların sevgilisi olan Semicenk, yılın Alternatif Arabesk Müzik Sanatçısı unvanını kazandı. Bu vesile ile Müslüm Gürses, özel bir video ile anıldı. Gürses, anma sonrası uzun süre ayakta alkışlandı.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.