SON DAKİKA
hava

Cami avlusu yuvası, çocuklar arkadaşı oldu

Son Güncelleme :

30 Ocak 2021 - 11:02

/ 29.725 kez okundu.
Cami avlusu yuvası, çocuklar arkadaşı oldu

Yusufpaşa camisinin avlusunda bulunan ve 1 yılı aşkın süreden beri avluda kalan kedi bölgede bulunan çocukların arkadaşı haline geldi.

Küçük çocukların evlerinde mutlaka bir evcil hayvana yer verme isteklerine küçük kedi adeta duygularının sesi haline geldi. Yusufpaşa camisinin avlusunda bulunan ve 1 yılı aşkın süreden beri avluda kalan kedi bölgede bulunan çocukların arkadaşı oldu.

Yağışlarla birlikte cmi avlusunda titreyerek duran kedinin yardımına mahallede bulunan çocuklar koştu. kedinin üşümemesi için altına karton seren ve üzerini çeşitli bezlerle örten çocuklar, adeta büyüklere insanlık dersi verdiler.

Mahalleli olarak kediyi sahiplendiklerini söyleyen çocuklar; “ kedimiz bir yılı aşkın bir süreden beri camimizin avlusunda yaşıyor. Bizler mahalleliler olarak ona bakıyor ve onunla oyunlar oynuyoruz. Bizlere hiçbir zararı yok.

Sanki bir oyun arkadaşımız. Yağmurun yağmasıyla birlikte minnoş kedimizin üşüdüğünü gördük. Elimize aldığımız malzemelerle kediciğimizin üşümemesi için biraz yardım ettik. Biz onu çok seviyoruz. Onu besliyor ve oyunlar oynuyoruz. O da bizlere gösterdiği sevgi ile adeta karşılık veriyor” şeklinde konuştular.

Haber: İbrahim UYGUR

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.