DOLAR 32,6030 % 0.39
EURO 34,8042 % 0.19
GRAM ALTIN 2.491,85 % 0,30
ÇEYREK A. 4.074,18 % 0,30
BITCOIN 2.126.719 4.662
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

Ünlü Sanatçı Tolga Yüce, “Kapadokya’nın incisi’ Garden Inn Cappadocia

Son Güncelleme :

01 Ekim 2021 - 15:55

/ 134.612 kez okundu.
Ünlü Sanatçı Tolga Yüce, “Kapadokya’nın incisi’ Garden Inn Cappadocia

Ünlü Sanatçı Tolga Yüce, “Kapadokya’nın incisi’ Garden Inn Cappadocia

Kapadokya’nın İncisi” olarak bilinen Garden Inn Cappadocia film çekimlerine ev sahipliği etmeye devam ediyor. Ünlü Oyuncu ve Yönetmen Tolga Yüce çekim ekibi ile konakladığı Garden Inn o ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Ünlü Oyuncu yeni filminin Afiş ve tanıtım çekimleri için gittiği Kapadokya’da Haberler.Com özel açıklamalarda bulundu. Yüce’ “Anadolu’nun nadide yerleşim yerlerinden biri olan Kapadokya, 60 milyon yıllık bir geçmişe dayanıyor. Büyüleyici atmosferiyle birlikte bugün birbirinden farklı otellerde konaklama imkanına erişeceğiniz, pek çok özellikleriyle ve doğal yapısıyla birlikte harika bir tatilin tadını çıkartacağınız Kapadokya’da Garden Inn Cappadocia işletmecisi değerli dostum Mustafa Erdem ile bölgenin tarihi ve turistik merkezlerine bir kez daha hayran kaldık. Benim için Garden Inn Cappadocia Kapadokya’nın incisidir.

Yüce’ “Kapadokya’nın turizm elçisi Serkan Başar Kapadokya’nın gururu..

Yüce Vatan’a yaptığı özel açıklamalarda Kapadokya bölgesinde hizmet veren Birge Turizm A.Ş. sahibi, kadim dostum Serkan Başar benim için Kapadokya’nın turizm elçisidir. Bilim kültür ve bölge turizmi için Kapadokya’da çalışmalardan dolayı kendilerini kutluyorum. Var ol dostum.

Yakın Dostu “Yusuf Güzel’e teşekkür etti’
Kapadokya çekimlerinde çekim ekibini yalnız bırakmayan iş ve cemiyet insanı Yusuf Güzel’e ayrıca teşekkür etti. Yüce yakın dostu için, “Değerli dostum yoğun programlarına rağmen beni ve ekibimi yalnız bırakmadı.” Şeklinde yakın dostuna teşekkür etti.

Yusuf Güzel’ “Kapadokya Muhteşem Bir Coğrafya”

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Yusuf Güzel, “Tarih ile doğanın kucaklaştığı, birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış bu müthiş coğrafya. Peri bacalarının arasında süzülerek, muhteşem Kapadokya manzarasını yüksekten izlemek çok keyifliydi.” Şeklinde konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.