SON DAKİKA
hava

SON DAKİKA HABERİ: Devlet Bahçeli’den Esenyurt’taki cinayetlere ilişkin açıklama

Son Güncelleme :

01 Ağustos 2023 - 13:30

/ 83.747 kez okundu.
SON DAKİKA HABERİ: Devlet Bahçeli’den Esenyurt’taki cinayetlere ilişkin açıklama

(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek yerel seçimlere yönelik yazılı bir açıklama yaptı.

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde bir tekel bayisinde gerçekleşen silahlı saldırıya ilişkin değerlendirmede bulunan Bahçeli, “Esenyurt’ta işlenen menfur bir cinayet üzerinden toplumsal yapıya korku aşılayan, tedirginliği artıran, güven ve huzur ortamını karartmaya çalışanlar da siyasetten ve demokrasinden umudunu kesen zillet zihniyetinden başkası değildir.” dedi.

Bahçeli, suç ve suçluyla mücadelenin kararlılıkla süreceği mesajını verip, “Bu süreçte hiç kimsenin gözünün yaşına da bakılmayacaktır.” Ifadelerini kullandı.

MHP lideri açıklamasında, Muğla’daki Yeniköy ve Kemerköy termik santrallerinde, maden sahasının ağaç kesilerek genişletilmek istenmesine yönelik tepkilere de değindi.

 

Muğla Akbelen’de FETÖ ve PKK iltisaklı kriminal tiplere eylem alanı açan, sözde çevreci örgütlere çanak tutan, yasa dışı sol gruplarla kol kola girip olay çıkarmak için fırsat kollayan CHP yönetimi, siyasi komaya girmesine neden olan yüksek tansiyonu bir kanaldan Türkiye’ye yaymanın çabasındadır.”

Devlet Bahçeli, 31 Mart 2024’te gerçekleşecek yerel seçimlere ilişkin mesajlar da verdi. Seçimlere ilişkin hazırlık sürecini 24 Temmuz günü başlattıklarını hatırlatan Bahçeli, bu hazırlıkların bugün itibariyla tüm ülkeye etaplar halinde yayılmasını kararlaştırdıklarını söyledi.

 

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.