DOLAR 32,5999 % 0.34
EURO 34,8211 % 0.18
GRAM ALTIN 2.508,34 % 0,96
ÇEYREK A. 4.101,13 % 0,96
BITCOIN 2.117.785 2.358
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°

Sindirella filmi de konusu ve oyuncularıyla dikkat çekiyor

Son Güncelleme :

30 Nisan 2020 - 21:19

/ 100.118 kez okundu.
Sindirella filmi de konusu ve oyuncularıyla dikkat çekiyor

Bu akşam ATV’de ekranlara gelecek Sindirella filmi konusu nedir? Sindirella oyuncuları kimdir? Televizyonlarda yayınlanan yabancı filmlerin konusu ve oyuncu kadrosu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Sindirella filmi de konusu ve oyuncularıyla dikkat çekiyor. Peki, Sindirella konusu nedir? Sindirella oyuncuları kimdir? Yanıtı haberimizde…

Sindirella filmi konusu nedir? Sindirella oyuncuları kimdir? Bu akşam saat 21:00’de ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak Sindirella filmi, klasik bir masalı modern şekilde yorumluyor. Ülkemizde “Kül Kedisi” masalı olarak da bilinen Sindirella konusu nedir? Sindirella oyuncuları kimdir? Dünyada sayısız kez işlenen ünlü masalın Holywood yorumunda birbirinden yıldız isimler yer alıyor.

SİNDİRELLA FİLMİ KONUSU

Sindirella, üvey annesi ve kız kardeşi tarafından dışlanan genç bir kızın bir yabancı ile karşılaştıktan sonra değişen yaşamının hikayesini anlatıyor. Ella’nın tüccar babası, annesinin trajik ölümü üzerine başka bir kadınla evlenir. Çok sevdiği babasına destek olmak için Ella yeni üvey annesi Tremaine’i ve üvey kız kardeşleri Anastasia ve Drizella’yı kabul eder.

Fakat Ella’nın babası da aniden ölünce, genç kız bu zalim üvey anne ve kız kardeş ile baş başa kalacaktır. Kısa zaman içinde kendi evinde bu üç kadının hizmetçisi durumuna düşer. Umutsuzluğa kapışan genç kadının tek kurtuluşu, kentte düzenlenen ve tüm genç kızların katılacağı o balodur…

SİNDİREALLA OYUNCULARI KİMDİR?

Klasik Cinderella hikayesi bu modern uyarlamasında Cinderallayı Lily James oynarken, kadroda kendisine Cate Blanchett (Tremaine), Helena Bonham Carter (Koruyucu Peri), ve Richard Madden (Prens) eşlik ediyor.

Ölümcül Oyun, Jack Ryan: Gölge Ajan, Thor gibi filmleriyle hatırladığımız Kenneth Branagh’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosunu ise Aline Brosh McKenna ve Chris Weitz kaleme alıyor. Görüntü yönetmenliğini Haris Zambarloukos’un üstlendiği filmin müzikleri ise Cesur, Maymunlar Cehennemi: Başlangıç, Thor, Macera Adası, Eragon, Ölüm Tohumları gibi filmlerinde müziklerine imza atan Patrick Doyle’a ait.

KÜLKEDİSİ MASALI NEDİR?

Külkedisi (Fransızca: Cendrillon, İngilizce: Cinderella, Almanca: Aschenbrödel ya da Aschenputtel , Rusça: Золушка -Zoluşka), ünlü bir Avrupa halk masalının baş kahramanı genç kızın adıdır. Masalda kıskanç üvey annesi ve üvey kız kardeşleri tarafından kötü davranılan bir genç kız (Külkedisi), ona yardım eden bir iyilik perisi, ve onunla evlenip Külkedisi’nin tüm hayatını değiştiren yakışıklı bir prens anlatılır. Dünyada sayısız kez işlenen bu öykünün sadece Avrupa’da 550’yi aşkın değişik biçimi anlatılır.

kaynak:TAKVİM

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.