SON DAKİKA
hava

Selma Güngör Kimdir?

Son Güncelleme :

07 Aralık 2022 - 17:36

/ 19.690 kez okundu.
Selma Güngör Kimdir?

Selma Güngör, Türk,sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu.
Nevşehir ‘de doğmuştur.Tiyatro kariyerine  İstanbul Tuzla Anadolu Lisesinde  okurken başlamıştır.

Annesinin rahatsızlanması sebebiyle Tiyatrodan uzak kalan Güngör daha sonrasında eğitimine devam etmiş ve konservatuar da başarılı olmustur , Lösev yararına bir çok projede en önde yer almış fakat bunu asla reklam malzemesi yapmamıştır. Müjdat Gezen’ dahil bir çok usta isim ile aynı tiyatro oyunu, sinema filmi ve dzi projesinde yer almıştır.

.Millet vekilleri , bürokratlar, Arabulucu Avukatlar , resmi ve özel sektörde ,Etkili Konuşma beden Dili Toplum Karşısında Hitabet , Protokol Eğitimleri ve temel oyunculuk eğitimleri veren Oyuncu ayrıca kendi yazıp yönettiği oyunları sergilemiş ve ödüller almıştır.

Güngör TRT İzmir Radyosunda “Selma ile Kent’e Dair” programını icra etmiştir , son olarak ise X The End Time adlı Hollywood yıldızlarının yer aldığı projede Türk oyuncular arasında yer alan Selma Güngör proje sonrasında Hollywooddan gelen teklifleri değerlendirdiğini, yakın çevresine de inandığım bir proje olursa giderim demis.

Bir ayağı İstanbul da bir ayağı İzmir’de olan oyuncu mütevazı kişiliği, başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile adından  her zaman söz ettirmiştir.

 Güzel oyuncu lenfoma tedavisi görmektedir , dökülen saçları yeniden çıkan oyuncunun yeni imajı sevenleri tarafından büyük beğeni aldı.

 

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.