19:00 - Fuat Oktay’dan Elazığ Depremi Mesajı!
18:48 - Mesut Özil ilk antrenmanına çıktı
23:34 - Altun’dan çok sert ‘militan’ tepkisi: Herkes haddini bilmeli
23:08 - İşte illere göre aşı dağılımı
21:35 - Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek faizle ülkemin kalkınacağına inanmıyorum
20:51 - Alaattin Çakıcı Beraat Eden Mahkeme’sinin Ardından İç Anadolu Turunda
16:00 - Ilıcalı’nın Exxen’i yurt dışına açılıyor
15:23 - Alaattin Çakıcı Keskin adliyesinde ifade verdi
00:18 - Türkiye koronavirüs aşısında üçüncü adıma geçiyor
00:00 - Trump’tan veda konuşması: Bir şekilde geri döneceğim
Trafik akışının yoğun olduğu güzergahlar arasında bulunan Haliliye ilçesine bağlı Kadri Eroğan caddesinde, park yasağı trafik levhalarına rağmen araç sahipleri bölgede araçlarını park etmeye devam ediyor.
Haliliye ilçesine bağlı Kadri Eroğan caddesinde park halindeki araçların sahipleri trafik levhasına rağmen araçlarını bölgede uzun süreli parklar halinde bırakıyorlar. Duyarlı vatandaşların whatsapp ihbar hattımıza gönderdiği fotoğraflarda araç sahiplerinin vurdumduymazlığı dikkatlerden kaçmadı.
Araç trafiğinin oldukça sık yaşandığı ve mecburiyet caddelerinden birisi olarak bilinen Kadri Eroğan Caddesi üzerinde yaşanan park sorunu aynı zamanda seyir halindeki araçlara ve yayalara zor anlar yaşatırken bölgede bulunan esnaflarda mağdur olduklarını belirttiler.
İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme şube Müdürlüğünün bölgede kapsamlı bir çalışma yapmasını isteyen cadde sakinleri düzensiz parklar nedeniyle olası bir trafik kazasının kötü sonuçlar oluşturabileceğini belirterek yetkililerin bir an önce Kadri Eroğan Caddesi üzerinde yaşanan bu park sorununa çözüm bulmalarını istediler.